joi, 2 mai 2013

Rasaduri de legume 2013


Pentru primavara anului 2013, avem disponibile rasaduri de: ardei gras alb (extratimpuriu-conic si timpuriu-troconic), vinete, ardei iute „bulgaresc” si ardei iute cu fruct scurt si conic ,gogosar, ardei capia, tomate-calitate excelenta a fructelor, telina, varza etc. pentru cultura in spatii protejate sau in camp. Rasadurile sunt produse in loc Chizatau. Rasadurile sunt tratate impotriva manei si pentru reducerea la minim a stresului cauzat plantutelor de plantarea la loc definitiv. De asemenea, plantutele sunt „calite” pt a nu suferi datorita diferentelor de temperatura, indiferent daca vor fi plantate in solarii sau in camp. Rasadurile au fost repicate in tavi alveolare sau în rasadnita, in substraturi de calitate,ceea ce garanteaza o excelenta dezvoltare a sistemului radicular, a plantei in general si o prindere rapida si sigura in momentul plantarii la loc definitiv. De asemenea, oferim consultanta post-vanzare pentru clientii nostri. Comenzi si informatii la: ioantoma_61@yahoo.com si/sau nr de tel: 0732389485.Oferim seriozitate si calitate garantata!

 Pentru mai multe fotografii si informatii dati un click pe: FOTO RASADURI  .
Pentru a accesa pagina de Facebook dati un click pe: Facebook-rasaduri 
Rasaduri de ardei

Rasaduri de ardei iute



Rasaduri de vinete

2 comentarii:

  1. un nume mare .... blogul agricultorului romana.... din cate vad doar horticultor si pescar deocamdata, eu sunt specializat pe cultura mare, cu toate acestea ca specialist as fi asteptat ca sa fi mentionat soiurile si firma producatoare sa ma pot informa mai mult despre ele, la tomate daca sunt determinate semideterinate etc.... procum sper sa avem ce vb si sa fie acest blog cum spuneti ..... va urez spor la treaba si un can cat mai bun

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate domn Ionut, trebuie sa recunosc ca aveti dreptate,numele blogului era cam prea "mare", asa ca l-am schimbat.Acum cred ca se potriveste mai bine.Niciodata nu am spus ca as fii profesionist,in afara de cateva cursuri, nu am alte studii in domeniu.Tot ceea ce stiu am invatat din experienta si din mult studiu individual.Dupa cum am mentionat in descriere, practic agricultura(horticultura) din 1992, nici nu stiu de cate ori am "dat rateuri"(ca sa spun asa), dar de fiecare data am invatat din greseli, am experimentat mult, uneori am avut succes, alteori nu.Pot sa spun ca in toti acesti ani am reusit sa adun ceva experienta.Ceea ce pot sa spun cu siguranta este ca niciodata nu te poti considera profesionist,mereu ai ceva nou de invatat.Dar eu cred ca este bine ca din experienta noastra sa impartasim si celor care abia acum pornesc pe acest drum.Din pacate, timpul nu imi permite sa postez pe acest blog atat cat mi-as dori. Spor la treaba va doresc, recolte cat mai bogate si un an excelent!

    RăspundețiȘtergere

Scrieti un comentariu